Utbyte och retur

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera så snart som möjligt efter mottagandet och öppna inte tillbehören innan du kontrollerar huvudartikelen för storleken. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kommer vi gärna att byta ut eller returnera det som ett villkor. Detta returnerar policyen. Gratis avkastning på 365 dagar. Retur någonting av någon anledning upp till ett år efter att du köpt det. Vi ger dig full återbetalning eller återbetalning.

 

Villkoren för återbetalning

Du kan kontrollera och testa varorna på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik. Det är rätt att prova skor för storleken.
Om du vill returnera hela eller delar av din beställning för återbetalning eller utbyte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leveransen av varan. Du kan meddela oss genom att skicka en begäran om återbetalning i hela beställningsdelen av ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller telefon.

Om skor kanske inte får full återbetalning om skon returneras endast delvis.

Initativa element, t.ex. Stift och g-strängar kan inte returneras när hygienförseglingen har avbrutits. Produkterna kan inte returneras när de används.

Kunderna kan inte få full återbetalning om objekt returneras till oss används eller tvättas, inte i originalskick med taggar intakta, några tecken eller doft (t.ex. parfym eller cigarettrök).

Vi ber att varorna returneras tillsammans med originaltillverkarens paket så att framtida kunder kan ta emot produkten enligt tillverkarens anvisningar.

Var god försändelsessäker när du skickar varan tillbaka till oss. Detta är för din säkerhet om varorna går förlorade vid transitering.

 

Rätt att avbryta

Du har en lagstadgad rätt att avbryta din order enligt 2013 års konsumentkontraktsförordningar (information, avbokningar och avgifter). Mer information finns på sidan "Rätt till avbryt".

 

Återbetalningspolicy

För begäran om full återbetalning eller avbokningar emot inom 14 dagar från dagen efter leverans av ordern, kommer vi att återbetala betalning, inklusive kostnader för förpackning och transport (utom för merkostnader som uppstår om du väljer en annan typ av leverans som Mindre kostsam standard leveransstandard som erbjuds av oss). Köparen är ansvarig för de återstående kostnaderna för orderposter.

För delbeställningsbevis mottaget inom 14 dagar från dagen efter leverans kommer vi att återbetala orderkostnadskostnaderna. Frakt och förpackningskostnader återbetalas inte. Köparen är ansvarig för de återstående kostnaderna för orderposter.

Fullständig eller partiell orderingång mottagen efter 14 dagars leverans kan accepteras efter eget gottfinnande och en kreditnot eller utbyte som erbjuds. Förpackning och fraktkostnader återbetalas inte och köparen ansvarar för returkostnaderna för orderposterna.

Vanliga fraktkostnader och fraktkostnader för utbytesobjekt debiteras inte om inte valutaposter senare returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de kommer att dras av från återbetalningen. Express frakt och fraktkostnader för utbytesobjekt måste betalas i förskott.

 

förfarande

Om du vill avbryta en order under konsumentavtal (information, annullering och ytterligare avgifter) 2013. Klicka här för mer information.

Om du vill skicka en begäran om återbetalning via denna webbplats, logga in på ditt konto, gå till "färdig order", klicka på "Return objekt" bredvid av ordern, fyll i formuläret och klicka på "Skicka begäran om återlämnande". Alternativt, kontakta oss via telefon eller e-post med ditt ordernummer, vad du vill återvända och varför du vill returnera det.

Du får då ett mail med ditt återställningsförfrågnings-ID och anvisningar om hur du returnerar objekten.

Vi kommer att hålla med dig om att återbetala, byta ut eller byta objektet beroende på tillgänglighet.

Vänligen ange retur objekt utan behov dröjsmål och senast 14 dagar från den dag du skickade din begäran om retur. Vi rekommenderar dig att använda ett registrerat mail eller spår och spåra metod som ger tillräcklig täckning för det skickade värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om föremålet är acceptabelt för retur i enlighet med vår policy.

När du har fått det returnerade objektet skickar vi dig en e-postbekräftelse och återbetalningen kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att returneras med samma betalningsmedel som används för den ursprungliga transaktionen. Det kan ta flera ytterligare arbetsdagar för banksystemet och kreditkortet att återbetala pengarna på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat återbetalningen.

Om artikeln är oacceptabel kommer vi att returnera den med en förklaring till orsakerna till återkomsten.